Hey, welkom bij deze subpagina van Bloemen en Frambozen! Deze pagina is een speciale pagina. Naast mijn persoonlijke blog, houd ik ook dit blog bij. Maar dat doe ik niet alleen. Samen met verschillende gastbloggers onderhoud ik deze pagina. Ik heb al veel positieve reacties ontvangen over mijn gelijknamige Instagram-pagina, het lezen van alle lieve berichtjes maakt mij erg blij. Ik heb al een keer geschreven over mijn angststoornis, daarover lees je hier. Maar ik ben niet alleen. Daarom wil ik anderen uitnodigen om hun verhaal over hun mentale gezondheid te delen. Want soms is het fijn om herinnerd te worden aan het feit dat ik niet alleen ben, en dat zul jij ongetwijfeld ook hebben. In dit blog delen anderen hun ervaringen en eventuele tips. Want alhoewel het misschien soms zo lijkt, je staat er niet alleen voor 🤍.

 

Wil je ook een blog schrijven en jouw verhaal over je mentale gezondheid (anoniem) delen? Stuur dan een mailtje naar blog@bloemenenframbozen.nl.


Dansen in je bikini op tafel

Ik kan me geen leven zonder sociale angststoornis voorstellen. Het is voor zover ik weet altijd al aanwezig geweest. Toen ik een kind was, werden de bijbehorende symptomen altijd afgedaan als verlegen. Inmiddels weet ik echter beter.

Lees meer »